Kamerscherm of roomdivider met foto of opdruk

Kamerscherm of roomdivider met foto of opdruk

Geplaatst op op juli 24, 2016 in Interieur

Bij Kamerscherm.nl kun je eenvoudig online een kamerscherm of roomdivider bestellen. Het unieke aan de kamerschermen van kamerscherm.nl is dat je ze kunt laten bedrukken met een foto naar keuze, enkelzijdig of dubbelzijdig. Op deze manier kun je een uniek kamerscherm ontwerpen met die ene persoonlijke foto, je favoriete print of bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Een mooie oplossing voor een ruimte die moet worden opgedeeld, denk bijvoorbeeld aan een kleine studio of die kantoortuin die opgedeeld moet worden.

Door te kiezen voor wielen is de roomdivider ook nog eens makkelijk verplaatsbaar, dit is handig in situaties waar een flexibele indeling van je kamer of kantoor noodzakelijk is. Is dit niet nodig, dan kun je ook kiezen voor stevige poten.

De kamerschermen worden gemaakt van een stevig PVC zeildoek dat aan beide zijden wordt bedrukt. Het zeildoek is zeer stevig, kleurvast en duurzaam. Het doek wordt strak gespannen in een uniek aluminium buizen frame dat een stoere uitstraling geeft. Kamerscherm.nl levert het kamerscherm desgewenst op locatie en zet het voor je in elkaar, wel zo makkelijk!

De meeste gebruikte toepassingen voor kamerschermen met foto zijn: roomdivider, beursstand of presentatiemateriaal. Als roomdivider kan het kamerscherm worden gebruikt om een ruimte naar wens op te delen, waar nodig flexibel. Door de flexibele opzet worden kamerschermen ook vaak gebruikt om beursstands of presentatiewanden te maken. Door het lichte gewicht en de mogelijkheid om het scherm met eigen foto’s te laten bedrukken is het ideaal om een beursstand mee te creëren. Het is de ideale manier om ue bedrijf op een beurs op een stijlvolle manier te presenteren. Ook worden de schermen vaak gebruikt als presentatiemateriaal, bijvoorbeeld door het te bedrukken met een bedrijfslogo. Het scherm kan eenvoudig ergens in kantoor of bedrijfspand worden geplaatst.

Ook worden kamerschermen steeds vaker ingezet om een grote kantoortuin op te delen in kleinere gedeelten waar kan worden gewerkt. De verschillende werkgedeelten kunnen persoonlijk worden gemaakt door voor elk gedeelte een andere opdruk of foto te kiezen die past bij het team dat er werkt. Door het lichte gewicht en de wielen kan de indeling makkelijk worden aangepast.

 

 

Vele tevreden klanten gingen je al voor, kijk daarom snel op de website.