Een personeelsfeest, die organiseer je niet zomaar!

Een personeelsfeest, die organiseer je niet zomaar!

Geplaatst op op augustus 17, 2017 in Werk

Wanneer je iets moet organiseren voor een grote groep mensen is dat niet altijd even gemakkelijk. Je moet aan een heleboel dingen denken en je raakt daardoor al snel kwijt waar je mee bezig bent. Vooral overzicht en inzicht is knap lastig wanneer je een dergelijk festijn wilt organiseren. Deze blog schrijf ik voor iedereen die van plan is zich bezig te houden met: personeelsfeest organiseren. De reden hiervoor is eigenlijk niet zo vreemd, want tegen het einde van het jaar en net voor de grote vakantie zie je dat steeds meer mensen een personeelsfeest organiseren. In deze blog geef ik je een aantal tips.

Afspraken

Afspraken, afspraken en afspraken. Zo ongeveer het allerbelangrijkste element wanneer jij een personeelsfeest wilt organiseren. Zonder afspraken kun je tegen lelijke problemen aanlopen. Dit komt vaak doordat je tegen allerlei extra kostenposten aan kunt lopen. Denk hierbij aan extra kosten bij uitloop, bij vernieling van materiaal en bij andere zaken. Wanneer je goede afspraken maakt kom je uiteindelijk niet tegen extra hoge kosten aan te lopen.

Kies een locatie die past

Een thema moet passen bij het feest en bij het bedrijf. Kies daarom voor een locatie die past bij het type mensen dat er op je evenement af komt. Ga je een heel creatief personeelsfeest neerzetten? Dan kun je het beste kiezen voor een evenement in een bosrijke omgeving. Komen er enorm veel zakenlui? Dan kun je natuurlijk het beste kiezen voor een industriële locatie. Waar je ook voor gaat, een goede locatie past thematisch bij jouw personeelsfeest.

Succes!

Door ervaring weet ik als geen ander hoeveel druk ik op je af komt wanneer je een personeelsfeest mag organiseren. Toch hoop ik dat je er ook een beetje plezier in hebt! Wanneer je de tips uit deze blog gebruikt, weet ik zeker dat het gaat lukken!