Tips wallen onder ogen verwijderen

Tips wallen onder ogen verwijderen

Geplaatst op op december 31, 2011 in Uiterlijk

Iedereen heeft er wel eens last van gehad; wallen. Vaak komen er wallen tevoorschijn na een lange nacht zonder slaap of een vermoeiende dag. Toch probeert u altijd goed voor de dag te komen en heeft u een hekel aan wallen. Maar hoe kunt u nu het beste de wallen onder uw ogen verwijderen?

Methodes om wallen onder ogen te verwijderen

Wat veel mensen niet weten is dat er veel natuurlijke oplossingen zijn om de wallen onder uw ogen te verwijderen. Vaak is een goede verzorging van de huid al het halve werk. Als u uw huid goed verzorgd, zal uw huid ook goed voor u zijn. Stress is ook ontzettend slecht voor uw huid. Probeer dus voor veel beweging en goede voeding te zorgen. Ontspan ook genoeg.

Tips voor het verwijderen van wallen

Maar wat kunt u nu doen om direct van uw wallen onder u ogen af te komen. Veel mensen weten niet wat ze met hun wallen aan moeten. Gelukkig hebben wij een selectie van tips voor u gemaakt die u kunnen helpen met uw wallen:

Zorg voldoende rust

Het klinkt natuurlijk allemaal erg logisch, maar toch is een goede nachtrust essentieel om er goed uit te zien. De norm is toch wel 7 uur per nacht slapen.

Probeer gezond te eten en drink veel water

Dus eet genoeg vers fruit, groente met vis en mager vlees. De vitaminen die in dit eten zitten zorgen dat uw huid er goed uit blijft zien.

Theezakjes met zwarte thee

Dat klinkt een beetje raar, maar toch is het zo. Zwarte thee helpt namelijk om de huid rond de ogen iets strakker te maken en het geeft uw huid een mooie glans. Het is eigenlijk heel simpel. U maakt een kopje zwarte thee en legt het theezakje op uw ogen.

Plakjes aardappel

Pak een kaasrasp en schraap wat plakjes van een aardappel. Leg deze plakjes op uw ogen en laat het ongeveer 15 minuten intrekken. Daarna kunt u uw gezicht met warm water naspoelen.

Meer tips over het uiterlijk.