Tips voor verzorgde nagels

Tips voor verzorgde nagels

Geplaatst op op januari 11, 2012 in Uiterlijk

Verzorgde nagels zijn voor vrouwen erg belangrijk. Vaak beoordelen vrouwen daar mannen ook op. Want verzorgde nagels zegt nu eenmaal veel over een man. Toch is de man vaker laconiek over zijn nagels dan de vrouw. Verzorgde nagels zul je dan ook vaker vinden bij een vrouw dan bij een man.

Tips voor mooiere nagels

Bekijk de tips voor mooiere en verzorgde nagels.

Hoe krijg ik goed verzorgde nagels?

Verzorgde nagels beginnen met het verzachten van uw nagelriemen. Dit kunt u met een cuticle remover doen. Daarna kunt u de nagelriemen zachtjes terugduwen met een bokkenpootje. Daarna kunt u de nagelriemen insmeren met speciale nagelriemcrème.

Daarna is het nagelbed aan de beurt. Het beste kunt u dit elke dag met voedende en verzorgende nagelolie insmeren. U kunt het beste ‘s avonds de olie aanbrengen. Wel is het verstandig dat u eerst de nagellak verwijderd van uw nagels. Door de olie ‘s avonds aan te brengen, kan de olie de gehele nacht intrekken.

Als u hele zwakke nagels heeft, dan is het verstandig om nagelverharder te gebruiken. Hierdoor worden uw nagels een stuk sterker. Daarnaast zijn er ontzettend veel middelen om de structuur van uw nagelbed te versterken. De meeste middelen zijn allemaal bij de drogist te koop.

Kom goed voor de dag met uw verzorgde nagels

Alleen mooi verzorgde nagels hebben, is voor veel vrouwen niet genoeg. Een leuke kleur op de nagels brengt toch altijd iets extra’s. Maar u hoeft natuurlijk niet altijd een felle kleur te gebruiken. Hieronder staan de stappen die u moet volgen om mooie verzorgde en gelakte nagels te krijgen:

  • Ontvet eerst al uw nagels
  • Probeer met een glasvijl u nagels zo recht mogelijk af te vijlen
  • Lak uw nagels van onder naar boven
  • Probeer bij de zijkanten van de nagels een stukje open te laten
  • Laat uw nagels goed drogen

Meer tips voor verzorgde nagels

Heeft uw ook nog een aantal tips voor verzorgde nagels? Neem dan contact op met de webmaster van supertips.nl