Tips en Trucs

Het doel van supertips.nl is het delen van kennis, de kennis is opgedeeld in vier delen, waarvan we tips en trucs op deze webpagina verder toelichten. Het woord tip heeft meerdere definities, het begrip kan de punt van een voorwerp aanduiden, maar staat ook voor een constructie waarmee hele treinwagons gehesen kunnen worden. Het woord tip betekent op supertips.nl het volgende: een tip is een korte en handige aanwijzing en staat synoniem aan het woord suggestie.

Tips zijn tegelijkertijd trucs en vice versa

Het begrip truc heef veel minder uitleg mogelijkheden, feitelijk zijn trucs slimme handelingen om een bepaald doel te bereiken, synoniem aan truc staan de woorden foefje en kunstgreep. Tips en trucs zijn snel met elkaar te verwarren, want de meeste tips zijn tegelijkertijd ook trucs.

Wij geven op de website bijvoorbeeld tips, zodat griep voorkomen kan worden. De tip luidt, neem thee met suiker of honing tegen keelpijn, dit is op hetzelfde moment een trucje om keelpijn te voorkomen, het is namelijk een slimme handeling met een doel, ofwel een truc.

Tips en trucs zijn opgedeeld in categorieën

Je moet op een website gemakkelijk kunnen navigeren, daarom hebben wij supertips.nl opgesplitst in meerde categorieën. Wil je tips en trucs lezen die verband houden met gezondheid, dan kun je deze vinden in de categorie gezondheid, dit geldt ook voor tips en trucs over auto’s, schoonmaken en niet te vergeten uiterlijk. Een zeer eenvoudige, maar toch ook handige tip heeft bijvoorbeeld betrekking op het schoonmaken van koffievlekken, je denkt hier niet over na, totdat je het zelf ondervindt.