Tips aanslag verwijderen

Tips aanslag verwijderen

Geplaatst op op december 4, 2011 in Schoonmaken

Aanslag verwijderen van uw glazen, kan ontzettend moeilijk zijn. Het verwijderen van aanslag doet u ook niet zomaar. Toch zijn een paar tips om gemakkelijk uw aanslag te verwijderen.

Tips om uw aanslag te verwijderen

Er zijn verschillende aanslagen. Zo kunt u groene aanslag op uw tegels hebben, tot aanslag op uw glazen. Vaak kunt u dit gemakkelijk verwijderen, maar dat moet u maar net weten. Hieronder staan tips om aanslag te verwijderen:

Gebruik azijn en heet water

Door zuren in het azijn en het hete water kunt u gemakkelijk aanslag verwijderen. Vooral glazen kunt u heel mooi terug krijgen.

Heet water

Bij het afwassen van uw glazen heeft vaak alleen maar heet water nodig. U laat de glazen even weken in het hete water en u droogt ze daarna af. Vaak is de aanslag helemaal weg.

Tandtabletten

Wanneer u een kunstgebit heeft, kunt u ook tandtabletten gebruiken om aanslag te verwijderen. Het heeft in principe hetzelfde effect als een vaatwasmiddel. Het kan zeer snel aanslag verwijderen.

Gebruik huishoudsoda

Wanneer u aanslag van koffie wilt verwijderen, kunt u dit heel goed met huishoudsoda doen. Voeg heet water toe en laat het even goed inweken. Daarna afspoelen met lauw water.

Voorkom aanslag zelf

Aanslag komt er vaak door uzelf. Wanneer u bijvoorbeeld een thermokan met koffie mee heeft genomen naar werk. Leeg deze dan ook meteen nadat u terug komt van werk. Laat de koffie niet in de thermokan zitten. Hierdoor komt er aanslag in uw thermokan en kunt u deze moeilijk er nog uit krijgen. Leer het zelf dan ook aan. Spoel alles goed om en voorkom aanslag zelf.