Tips tegen ruwe lippen

Tips tegen ruwe lippen

Geplaatst op op januari 9, 2012 in Gezondheid

Iedereen heeft er wel eens last van ruwe lippen. Vooral in de winter krijgen steeds meer mensen last van ruwe lippen. Pijnlijke lippen en loshangende velletjes komen vooral veel voor bij ruwe lippen. Maar wat u misschien niet weet is dat er veel manieren zijn om van ruwe lippen af te komen en wat men kan doen tegen ruwe lippen. De beste tips tegen ruwe lippen vindt uw op deze pagina.

Hoe kom ik van mijn ruwe lippen af?

Om uw ruwe lippen weer lekker zacht te maken kan vooral een scrubbeurt u daar bij helpen. Zo kunt u uw ruwe lippen weer zacht maken en ontdoen van hangende velletje aan uw ruwe lippen. U moet dan ook nooit de velletjes van uw ruwe lippen aftrekken.

Producten tegen ruwe lippen

Maar producten die u gebruikt om uw hele lichaam te scrubben is eigenlijk te hard voor uw ruwe lippen. U kunt daar veel betere de volgende dingen voor gebruiken:

  • Een natte tandenborstel
  • Een suikerklontje
  • Een ruwe handdoek

Als u deze producten gebruikt krijgt u eindelijk weer die zachte lippen in plaats van die vervelende ruwe lippen. Maar er is ook nog een andere manier dan scrubben om van uw ruwe lippen te komen.

Ruwe lippen hydrateren

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw ruwe lippen te hydrateren. Door de regen, wind en kou hebben uw ruwe lippen natuurlijk veel te verduren. Als u zelf uw ruwe lippen met de tong bevochtigt, wordt het vaak alleen maar erger. U kunt daarom ook het beste speciale producten gebruiken die uw ruwe lippen hydrateren. Hieronder staan voorbeelden van die producten:

  • Vaseline
  • Lippenbalsem
  • Lippenmasker
  • Lippenstift met een verzorgend effect

Meer tips

Meer tips tegen ruwe lippen kan gevonden worden in de categorie gezondheid.