Kies nu voor de revolutionaire Zorr powermatic 2

Kies nu voor de revolutionaire Zorr powermatic 2

Geplaatst op op juli 31, 2013 in Besparen

Een pakje sigaretten is een stuk duurder en onvoordeliger dan los tabak met hulzen. Toch zien veel rokers het niet zitten om zelf sigaretten te maken. Het maken van sigaretten neemt veel tijd in beslag. U kunt zo niet even snel een sigaret opsteken en gaan roken zoals met een pakje sigaretten. Als u kiest voor de revolutionaire Zorr Powermatic 2 dan heeft u geen problemen meer met het rollen van een sigaret. U kunt met de powermatic 2 eenvoudig de perfecte sigaret draaien. De sigaretten hebben dezelfde kwaliteit als uit een pakje alleen nu bespaart u veel geld, doordat u alleen tabak koopt in plaats van sigaretten.

Snel uw sigaretten gedraaid.

De Zorr Powermatic 2 maakt veel sneller sigaretten dan de handmatige hulzenstopper. Het resultaat van de Powermatic 2 is ook nog eens beter dan de meeste elektrische hulzenstoppers. Doordat de powermatic 2 gemaakt is van de allerbeste materialen gaat de Zorr Powermatic 2 extra lang mee en kunt u nog lang genieten van de perfecte sigaretten.  De sigaretten zijn al binnen enkele seconden gedraaid en klaar voor gebruik. U kunt zo zelf een heel pakje sigaretten maken tegen slechts een schijntje van de normale kosten. Het enige dat u nodig heeft zijn hulzen en tabak.

Hoe werkt de Zorr Powermatic 2?

Als u gaat  beginnen met het draaien van sigaretten dan heeft u hulzen, tabak en stroom nodig. Als de powermatic 2 van stroom is voorzien dan plaatst u tabak in de v-groef. Druk het tabak licht aan en plaats een huls in de speciale hulzenhouder. Zorg ervoor dat de hulzen goed bevestigd zijn en trek nu aan de hendel. De Zorr Powermatic2 zorgt er nu zelf voor dat uw zelfgemaakte sigaret eruit komt rollen. Dit gebeurd binnen een paar seconden zodat u al snel kunt genieten van een sigaret. U zult  merken dat de Zorr Powermatic 2 zeer eenvoudig werkt en u al snel voordelig kunt genieten van sigaretten.