Heb je zelf handige tips en trucs of ben je onlangs interessante weetjes of feiten tegen gekomen, dan kun je dit delen met de medebezoekers van supertips.nl. Schrijf een artikel over jouw tip of truc en laat deze plaatsen op supertips.nl. Kun je zomaar elk zelf geschreven artikel opsturen, het antwoord hierop is een volmondig ja, althans als het artikel voldoet aan onze richtlijnen voor artikel schrijven. Wij hebben twee basisregels, dat zijn niet kopiëren en een artikel moet minimaal 350 woorden hebben.

Richtlijnen artikel schrijven

Wij vinden het belangrijk dat artikelen uniek zijn, dus niet gekopieerd en geplakt van andere websites. Nadat je het artikel hebt geschreven, controleer deze dan via websites als copyscape.com op duplicatie. Het artikel dat je voor ons schrijft moet minimaal 350 woorden bevatten, maar het liefst meer. Zoekmachines als Google en Yahoo zullen jouw artikel dan meer waarderen, waardoor je hogere zoekresultaten krijgt.

Het onderwerp van een artikel vinden wij niet heel erg belangrijk, als de tip, truc of weetje maar een bepaalde leeswaarde biedt voor de bezoekers. Het interessegebied van elke bezoeker is immers ook anders, sommigen vinden tips over gezondheid handig, terwijl anderen seksistische weetjes gewoon leuker vinden om te lezen. Kortom, schrijf een artikel en deel deze bijvoorbeeld via de sociale media.

Meer artikel websites

Kijk ook eens op de volgende websites voor het plaatsen van artikelen:

Artikel schrijven en delen via Facebook

Om artikel te kunnen publiceren op supertips.nl dien je eerst “supertips.nl” te delen via bekende sociale netwerken. Zodra je dat hieronder gedaan hebt gedaan verschijnt er een formulier waarmee je een artikel kan indienen. Alle ingestuurde artikelen worden door ons gecontroleerd en meestal ook op de website geplaatst. Wij stellen het altijd op prijs als bezoekers een artikel voor onze website willen schrijven.